Fest i Oslo?

Oslo rådhusSkal du på en av de store festene i Oslo?

Er det en ting du aldri har problemer med å finne i Oslo, så er det en stor fest med mulighet for å kle seg ekstra fint.

Firmafester

Jobber du i et stort firma med mange ansatte er det som regel noen store fester i året hvor antrekk er galla eller cocktail kjoler. Dette skjer gjerne i forbindelse med jul eller i forbindelse med sommeravslutning.

Offentlige fester

Det finnes også en del offentlige fester, men disse er som regel for spesielt inviterte. Kongen inviterer for eksempel til ball eller gall, flere ganger i året. Da kan alt fra ildsjeler, mottagere av St.Olavs orden, til ansatte i regjeringen får invitasjon. Hver sommer arrangerer også det store gardeballet, med alle som er med i garden, og deres følge. Hver desember arrangeres det en stor middag i forbindelse med utdelingen av Nobels fredspris.

Arrangerte fester

Det arrangeres en hel haug store fester med kleskode gjennom hele året i Oslo. Det er med andre ord veldig mange muligheter til å få luftet ballkjolen litt. Disse festene kommer det stadig invitasjon til gjennom sosiale medier, eller på e-mail. Sørg for å sett deg opp på nyhetsbrev hos store eventbyrå slik at du alltid er oppdatert og får spesielle invitasjoner og tilbud på e-post.

Deres Majesteter, Deres Kongelige Høyhet, Prisvinnerens representanter, Eksellenser, mine damer og herrer,

I innledningen til Konvensjonen om forbud mot utvikling, produksjon, lagring og bruk av kjemiske våpen fra 1997, heter det at partene til denne konvensjonen er «Determined for the sake of all mankind, to exclude completely the possibility of the use of chemical weapons.»

Er det ikke vakkert?

Enda vakrere: Dette kan oppnås. Vi er faktisk nær målet.

 

Forberedelse til ballet? 

Har du en kjæreste i garden, er du allerede garantert en plass på det ballet. Da er det bare å begynne forberedelsene så tidlig som mulig. Sett deg inn i etikette som trengs på et slikt ball, og ikke minst sett deg inn i de kleskoder som finnes. Etikette sier noe om hvordan du skal kle deg sømmelig til en slik anledning. Dette må du altså sette deg inn i før du kjøper kjole, slik at du ikke kommer til ballet i feil antrekk.

Du kan handle ballkjoler fra SofiaMoore eller andre nettbutikker for å spare penger. Men det er viktig at du setter deg inn i størrelser og sånn før du bestiller. Ta korrekte mål slik at det er størst sjanse for at kjolen passer