Forevige våre minner

Sosiala medier

Viktige minner?

Lange somre gir gode minner for å få oss gjennom kalde vintre. Spesielt de vi skaper sammen med andre!

I Oslo og andre steder i landet hvor folk nærmest går i dvale om vinteren, kommer folk ut av hi, når temperaturene kommer over 15 grader. Etter hvert som varmen bli sterkere, er vi også mer ute gjerne sammen med venner og familie. Vi spiser ute på gode restauranter eller tar noen drinker med venner på en byens kule utesteder.

Skape minner

Alt man opplever sammen med andre, og alene for den sags skyld, er med å skape minner vi kan ta med oss inn i den lange kalde vinteren og fremtiden for den slags skyld. I dag er sosiale medier en viktig del av vår hverdag, og med mobiltelefoner, ipad og tablets, er det lettere å ta bilder kjapt og i øyeblikket. Det betyr at vi er flinkere til å forevige våre minner, enten det dreier seg om fantastiske smaksopplevelser eller morsomme øyeblikk med familie eller venner.

Disse minnene lagrer vi jo som regel digitalt, eller noen av oss til og med bare på Facebook eller sosiale medier. Dessverre er vi blitt mindre flinke til å ta vare på disse bildene etter hvert som ting har blitt mer tilgjengelig.

Hvordan ta best vare på minnene?

Innmellom bør du gå igjennom dine profiler og lagre alle bildene derfra på pc. Brenn gjerne ut en CD med bilder, men sørg for at du har bildene lagret flere steder. Husk å fremkalle bildene dine og sørge for å få dem inn i rammer og fotoalbum, gjerne fra BGA Fotobutikk.