Gi bort en opplevelse i julegave

Å finne på en julegave til dem man er aller mest glad kan ofte by på flere utfordringer. Kjøper man klær, må man passe på at størrelsen er riktig – noe annet kan bli pinlig. Og så er det viktig at fargen faller i smak – ellers blir ikke gaven særlig godt mottatt…

Uansett hva man har lyst til å finne på så er det mange fallgroper man må unngå. Går man derimot for å gi bort en opplevelse, er man garantert å finne noe som vil glede mottakeren!

http://youwish.no/gavetips/julegavetips er sjansen stor for at du finner noe som vil falle i smak. Vi har en rekke tips: Hva med ølsmaking? Dette gavekortet er for to personer, så du kan bli med selv! Om man heller fortrekker vin, så har vi selvsagt gavekort på vinsmaking også. Dette er tilgjengelig i mange byer, også i Oslo. For de mer vågale så kan vi jo tipse om spøkelsesvandring for to i Oslo – dette er ikke en opplevelse for de lettskremte!

Massasje, eller spa, er en klassiker som de aller fleste vil sette pris på. youwish.no har flere ulike gavekort i denne sjangeren for både én og to personer. Inviter med deg en god venn på en deilig spakveld, eller gi bort et gavekort til noen som du føler har fortjent litt alenetid! Unn dere en time på spa før dere oppsøker utelivet i Oslo!

Vet du om noen som elsker å gå ut på byen i hovedstaden, og som stadig er på sjekker’n, men som ikke klarer å få noen på kroken? Da tror vi at et nettbasert datingkurs kan være midt i blinken. Med noen få grep kan alle bli supergode på dating!