Spill basert på kultur

Da Nintendo begynte å slå gjennom for fullt sent på 80-tallet, kunne du se mange barn og ungdommer klistret foran TV-skjermen med en fjernkontroll i hånden, og etter hvert kom Playstation og Xbox som bare økte mengden tilgjengelige videospill.

For mange foreldre var dette en fin måte å slippe mas fra barna på. Det var bare gi dem et videospill, og man slapp mas om at de kjedet seg og ville finne på noe. Andre voksne kunne ikke skjønne hva som var så populært med å se en figur på skjermen bevege på seg, og undret seg over denne nye typen underholdning. Nå, derimot, er mange voksne vel så opptatte av elektroniske spill og nettsider som barn, og noen har til og med blitt avhengige av det.

Spill for voksne

spill for voksneSiden det er umulig å unnslippe teknologi og elektronikk i dagens samfunn, er det mange voksne som vil hive seg på den nye bølgen, og som har blitt svært engasjerte i nye spill. Brettspill, som sjakk, var mye mer utbredt før, siden barn og foreldre var mer sammen hjemme. Nå, derimot, er ofte barna i barnehagen mens begge foreldrene har fulltidsjobber for å få endene til å møtes. Dermed er det ikke tid til brettspill. Men med smarttelefonen i hånden kan du nå, takket være smarttelefonapper, spille sjakk med venner mens du kjører med bussen eller T-banen til og fra jobb. Siden mange folk har dårlig med tid, og alle har smarttelefon, har det derfor utviklet seg en helt ny kultur der voksne er blitt veldig aktive på nettet.

Offentlig transport preges ikke bare av ungdommen som sitter med nesen begravd i nettbrettet eller telefonen. Voksne vil også holde seg oppdaterte på hva vennene deres gjør. Siden nordmenn er et av de mest spilleglade folkeslagene i verden, og du nå kan gamble på nettet hver dag i stedet for bare å spille Lotto på lørdagene, er også mange voksne engasjerte på nettsteder som casinospillpånett24.com. Flere spill og apper krever også at du bedriver trim og er aktiv fysisk, derfor appellerer de til alle aldersgrupper og til mange flere enn før.