Spill og fest?

Det er sesong for julebord og mange kjedelige familiesammenkomster. Hvordan kan du underholde deg selv?

Hvor mange familieselskap har du ikke lidd deg igjennom desember hvert eneste år? Eller julebord der det henger overstadig fulle mennesker over deg og sikler pinnekjøtt og øl i fanget ditt? Takket være mobiltelefoner kan du diskre gjøre ting som du koser deg med også i slike settinger. Såhva kan du bruke tiden på?

Spille!

Kanskje du er en av de som liker å spille på mobilen? Da finnes det mange muligheter i dag. Du kan spille vanlige spill som solitaire eller Farmville men om du har lyst å spille for penger, kan du prøve ut spilleautomater. Ved å spille på norske automater kan du spille diskret og ta noen runder her og der. Du trenger ikke fokusere på det og låse deg inn i skapet for å unngå alle andre på festen.

Spill i Ipad

Chat

Du kan ha installert messenger på mobilen din, slik at du kan prate eller tekste med noen av vennene dine. Igjen, en aktivitet som kan gjøres diskret, men som hvert fall underholder deg mens du egentlig kjeder vettet av deg.

Sosiale medier

Ta bilder av kakebordet eller koldtbordet, kjør det gjennom en kul app slik at du får en kul ramme på, og del det med alle dine venner på sosiale medier. Det finnes mange å velge mellom, som for eksempel Instagram, Facebook, Twitter og Linkedin.

Icebreaker?

I familieselskap er det også sånn at det er mange som er samlet sammen, uten egentlig å ha noe felles i det hele tatt. Det betyr at man i utgangspunktet ikke har veldig mye å snakke om, og det kan bli kjedelig å snakke om været i lengden, så hva gjør man da?

Da tar man en diskret sjekk på mobilen etter nyheter og spennende ting man kan diskutere sammen med andre. Nettavisene er lette å komme til, og der finner du aktuelle ting som man kan diskutere. Hva er Northug sine siste sprell for eksempel? Eller har det skjedd noe grusomt som alle tenker på og vil vite mer om?