Å reise til Bergen

Å reise til Bergen trenger ikke være vanskelig eller dyrt!

Bergen er en vakker liten kystby som allikevel er en av landets største byer. Byen er preget av sin spennende og ikke minst rike historie. Den er et lite kulturelt mekka på Vestlandet, med masse spennende kulturopplevelser i forskjellige sjangre, hver eneste dag.

Spar penger på reise

Vet du om at du skal reise i god tid før reisen, kan du spare gode penger på å bestille reisen tidlig. Men noen flyselskaper vil også tilby billige reiser tett oppunder reisedagen, ettersom det er minst en avgang direkte mellom Bergen og Oslo hver eneste dag. Dette gjelder også flere av landets byer, så sjekk gjerne hvor billig det er å fly fra nettopp din by!

Du kan også få billige tog eller bussturer, der du har komfortable seter, wi-fi på reisen og du kan slappe av og nyte turen. Ellers kan du selvfølgelig velge å kjøre til Bergen selv.

Gamle hus i bergen

Spar på hotell

Det å bo på hotell kan bli en kostbar affære om du ikke tenker smart. En side du kan sjekke ut er www.hotellbergen.nu hvor du får prisgaranti og dermed kan sikre deg gode hotellrom til en lavere pris enn andre steder.

Vær bevisst på hva det er du trenger når du skal velge hotell, og husk å være spesifikk når du bestiller rommet, ettersom dette sikrer god kommunikasjon mellom deg og hotellet. Da sikrer du at dine behov blir dekket på den beste mulige måten.

En 40 minutters kjøretur fra Bergen, i en bygd med et par hundre innbyggere, finner du Panorama Konferansehotell.

Den prangende eiendommen ligger Steinsland i Sund kommune på Sotra.

Du følger riksvei 555 sørover mot Klokkarvik og svinger av til hotellet. Ut av ingenting dukker det digre hotellet opp. Fontene, stor parkering og en tempellignende bygning med glassfasade ønsker deg velkommen.