Fordeler med LED-bar når du kjører bil i Norge

Norge byr på mange spennende opplevelser, både om sommeren og om vinteren. De fleste drar kanskje på biltur om sommeren, når det er lange, lyse dager, men det er også mange som gjerne vil oppleve Norge om vinteren. Da er det ekstra viktig med gode lys på bilen.

  • LED-bar på sommerveien

Selv om det er lyst i Norge om sommeren, er det mørkere i de sørlige delene av landet enn i nord. Hvis du er ute og kjører om kvelden, vil LED-bar både gi deg bedre sikt, og gjøre deg mer synlig for andre trafikkanter. Dette gjelder ikke minst når du kjører på veier uten gatelys, som det finnes mange av utenfor tettbygde strøk. LED-bar er dessuten et stilig tilbehør til bilen, som blir lagt merke til og som i tillegg er praktisk og nyttig.

  • LED-bar om høsten

Når høstmørket setter inn, med regn og vind, blir det enda viktigere med gode lys på bilen. Mange dyr kommer ut på veiene, og viltpåkjørsler er dessverre ikke uvanlig. Besøk Ekstralyskongen og kjøp led bar her for å være klar til den mørkere årstiden kommer, for selv om sommeren virker evig når den først er her, så vet du jo at det blir høst og vinter igjen.

Kjører du gjennom skogen er risikoen for viltpåkjørsler ekstra stor, men selv på en vanlig vei kan du møte gående og syklende, og det er ikke alltid de har refleks. Da kan det være vanskelig å se dem på god avstand, og i disse tilfellene kan ekstralys på bilen redde liv.

  • LED-bar om vinteren

Vinterkveldene er mørke over hele Norge, og i nord er det tussmørke midt på dagen under mørketiden. Her kommer en LED-bar virkelig til god nytte. Bor du utenfor sentrum, eller kjører på veier uten gatelys, vil LED-lysene virkelig gi deg mye bedre sikt om vinteren. Bruk dem på vei til jobb eller når du kjører til hytta, eller kanskje du gjerne vil oppleve Norge om vinteren, når det er færre turister. Mange severdigheter er ekstra spennende om vinteren. Oppgrader bilen med LED-bar og føl deg tryggere i trafikken til høsten og vinteren.