Spar penger på sminke 

Sminke er noe som enhver jente kommer til å bruke penger på, i alle fall de aller fleste. Ofte bruker jenter sminke hver eneste dag, rett og slett for å fremheve sine egne vakre trekk. Det gjør også at jenter føler seg litt bedre. Litt sminke kan gjøre underverker hvis man for eksempel er utrolig trøtt en morgen.

Mengden sminke vil eskalere hvis det er snakk om å dra en tur ut på byen, eller hvis det er snakk om å gå ut og spise en bedre middag. Utelivet gjør rett og slett at jenter føler at de må bruke enda mer sminke. For jenter er det ikke bare antrekket som gjelder, men også sminken. Det blir nesten som om sminken er en del av tilbehøret.

Nå er det jo også sånn at sminke koster en god del. De aller fleste er opptatte av at de ikke skal legge hva som helst på huden i ansiktet, så det gjelder å unngå å kjøpe det billigste innen sminkeprodukter. Det er mulig å spare penger på sminke, selv om man velger gode merker. Handler man hos Blush, som er en nettbutikk, vil man blant annet kunne bruke en rabattkode blush.no. Rabattkoden brukes i forbindelse med bestillingen som blir lagt inn, og sluttprisen vil være lavere. Rabatten man får gjennom en slik rabattkode, vil variere. Noen ganger har nettbutikken en kampanje, og da vil det være mulig å få større rabatter på spesifikke varer. Andre ganger kan rabatten være så lav som 10 %, men det er jo selvfølgelig slik at litt rabatt alltid er bedre enn ingen rabatt. For å benytte seg av rabattkoden, må man først legge varene i handlekurven, for så å gå til kassen for å betale. Rabattkoden skal føres inn i et tilhørende felt på nettsiden.